16 Nisan 2020 Perşembe

Adıyaman Tütünü Satışı

Adıyaman Tütünü Satışı

Çelikhan tütünü satışı
Adıyaman Tütünü topraklarımızda yetişen en kaliteli tütünlerdendir. Bizler de yıllardır babadan oğula bu mesleği icra ediyoruz. Tütünümüzün hak ettiği değeri görmesi ve geniş kitlelere ulaşması için Adıyaman Tütüncülük markasıyla işimizi internete taşıdık. İnternetten Adıyaman Tütünü satışı yapan ilk firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Yaklaşık 10 yıldır binlerce müşterimize birinci sınıf tütün gönderdik ve göndermeye devam ediyoruz. Meşhur Mübarek PARLAK tütünlerinden almak isterseniz tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek.
Mübarek Tütüncü
0542 542 7484
Adıyaman tütünü kampanya
Adıyaman Tütünü – ÇElikhan tütünü

2020 Toptan Tütün Fiyatlarımız

Tütün dükkanı işleten ve toptan tütün satın almak isteyenlere uygun fiyatlara Adıyaman Tütünü gönderiyoruz. Toptan tütün fiyatları 5 kilogram ve üstü alımlarda geçerlidir.
Sarmalık Kırmızı Hafif ve Orta İçimli Tütün15 TL ile 25 TL Arası
Sarmalık Normal Renk Hafif ve Orta İçimli Tütün25 TL ile 35 TL Arası
Süper İçimli Sarmalık Tütün35 TL ile 45 TL Arası
Sarı Organik Hafif ve Orta İçimli Tütün45 TL ile 60 TL Arası
Kırmızı Organik Hafif ve Orta İçimli Tütün40 TL ile 55 TL Arası
Süper Hafif İçimli Sarı Organik Tütün35 TL ile 50 TL Arası
Süper Orta İçimli Kırmızı Organik Tütün40 TL ile 55 TL Arası
Çelikhan Sarı Süper Hafif İçimli Tütün30 TL ile 60 TL Arası
Çelikhan Kızıl Süper Orta İçimli Tütün50 TL ile 70 TL Arası
Marlboro İçimli Süper Adıyaman Tütünü50 TL ile 70 TL Arası
Parliament İçimli Süper Adıyaman Tütünü40 TL ile 70 TL Arası
Sizin Talebinize Göre Tütün Temin EdebiliyoruzTalebinize göre

Adıyaman Tütün Çeşitleri

Renk ve içimine göre farklılık göstermektedir. Bunlar içimine göre hafif içimli tütün, orta hafif içimli tütünler ve sert içimli tütünler olmak üzere 3 farklı çeşidi bulunmaktadır. Fakat piyasada malboro içimli tütün, parlement içimli tütün olmak üzere bilmektedir. Bu iki tütün çeşidi ise orta ve orta hafif içimli tütündendir. Ayrıca renk olarak da koyu sarıdan kızıl ve sarı renk olmak üzere de 3 farklı çeşidi bulunmaktadır. Kıyım olarak da ince orta ve kalın kıyım olmak üzere farklı kıyımlar mevcuttur. Genellikle sigara içiminde ince kıyım kullanılır.

Çelikhan Tütünü

Adıyaman ilçesi olan Çelikhan ilçesinde yetişen ürünlere Çelikhan tütünü denir. Ve buranın havası suyundan dolayı tütünleri daha sarı ve içimi de çok daha hafif tütünlerdir. Ve piyasa bulunan bir çok tütünden daha da kalitelidir.
Çelikhan tütünü nasıl anlaşılır? Eğer aldığınız tütün Çelikhan tütünü diye merak ediyorsanız yapmanız gereken önce rengine bakmalısınız sarısı açık güzel bir sarısı varsa ve içimi de çok hafif bir tütün ise bu kaliteli ve Çelikhan tütünüdür.
Tüm ürünlerimizi özenle seçip size gönderiyoruz. Firmamızda alacağınız ürünler direk üreticiden size gönderilmektedir. Ve ayrıca kendimiz içtiğimiz tütünü size gönderiyoruz.  İnternet ortamından tütün satın alırken direk sitemizden sipariş kısmından verebilirsiniz. Adıyaman tütünü, Çelikhan tütünü ve Algan tütünü alarak en kaliteli ürünlere ulaşabilirsiniz. Eğer beğenmezseniz geri iade veya ürün değişimi de yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder